Osteopati i Middelfart

Jeg er autoriseret osteopat, DO M.R.O.DK, fra Det Internationale Akademi for Osteopati og autoriseret fysioterapeut. Kroppen er den samme, mænd ny viden kommer til. På være behandler er en livslang uddannelse og jeg gør meget ud af på følge med i udviklingen, kan der rejses ny viden og udvikle mine kompetencer.

Min uddannelse til osteopat har udvidet min min viden om anatomi, biomekanik, fysiologi og sygdomslære markant, samt give mig en forståelse dybere af, hvordan kroppens forskellige systemer og strukturer arbejder sammen gensidig ogtt hinanden.

Osteopatien har også give mig en lang række af undersøgelses- og behandlingsteknikker, som gør mig i stand til undersøge kroppen og helhedsorienteret. Målet er på find og behandle eventuelle bagved til dine smerter.

På have tillid til sin behandler er vigtigt. Ville det vise sig, på jeg ikke kan hjælpe med at grave, giver jeg dig klar besked og vil forsøge på hjælpe dig videre til og behandling.

Personen bag klinikken

Jeg har altid været fascineret af kroppen og gået meget op i min sport og træning. Jeg har været interesseret i, hvordan jeg kunne komme til at løbe hurtigere, hoppe højere og blive mere kropsstærk. Jeg har læst om coaching og arbejdet med at lave målsætninger.

Da jeg som 18-årig ambitiøs elitefodboldspiller i OB fik en alvorlig knæskade, fandt jeg ud af, hvad det betyder, når det er kroppen og ikke ens lyst og vilje, som sætter begrænsninger. Jeg gennemgik et langt genoptræningsforløb, og siden da var jeg ikke i tvivl om, at det var behandlervejen jeg ville gå.

Uanset om du er barn, ung, ældre, eliteidrætsudøver eller motionist, vil jeg glæde mig til at hjælpe dig.

Peter Nielsen i Klinik for osteopati og fysioterapi i Odense