Led- og muskelsmerter

Tennisalbue, skulderimpingement, rygsmerter, ischias, løberknæ, fascitis plantaris…. Som osteopat og fysioterapeut er jeg specialiseret i at undersøge og behandle led- og muskelproblematikker i hele dit bevægeapparat.

Kroppen fungerer som en sammenhængende enhed, og årsagen til din smerte skal ikke altid findes samme sted, som den mærkes. Der kan både være lokale og fjerne faktorer, som kan ligge stress på dit led eller en muskel og være årsagen til at en skade/smerte opstår.

Mange faktorer

F.eks. bliver dine led og muskler innerveret af nerver – er nerveforsyningen påvirket? De bliver tilført næring og ilt via det arterielle blod og får fjernet CO2 og affaldsstoffer via venøse blod og lymfekar – er cirkulationen påvirket? Dine led arbejder i ”kæder” med andre led for at kunne skabe bevægelse, og de kan påvirkes af træk fra omkringliggende strukturer – er biomekanikken påvirket? Optimalt spiser du noget sund kost, så god næring kan blive optaget i blodet og ført ud til dine celler samt at din krop ikke skal bruge ressourcer på at skille sig af med unødvendige affaldsstoffer – er metabolismen påvirket? Hvordan belaster jeg min krop fysisk i ugens løb – modsvarer min fysiske form belastningen/har jeg behov for at være mere aktiv?

Helhedsorienteret behandling

Der er mange faktorer, som kan spille ind på udviklingen af dine led- og muskelproblematikker. Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret syn på kroppen, og som osteopat og fysioterapeut har jeg en stor ”værktøjskasse” af undersøgelses- og behandlingsteknikker at gøre brug af:

Ledmobilisering, organ mobilisering, manipulation, øvelsesvejledning, craniosacrale teknikker og forskellige udstræknings- og afspændingsteknikker.

Se helheden – find ind til årsagen

_MG_5744